Om SP-Gruppen

Vi erbjuder heltäckande tjänster inom EL/Tele segmentet. Vår affärsidé är att vara helt öppna med allt inom upphandlingar och inköp, att leva på bra levererade tjänster och upplevelser. 

Vilka är vi?

SP-Gruppen bedriver större el-entreprenader där vi arbetar mot maximalt kundnöjdhet. Det kommer ge oss våra framtida jobb och skapa möjligheten att hålla över tid.

SP-Gruppen har sedan första dag organiserats för samverkan. SP = samverkansprojekt – Öppenhet och tillit samt respekt och kärlek till yrket utgör vår värderingsgrund.

Det finns många ord att använda sig av när man pratar om samverkan men det viktiga kommer dock aldrig bli ordenvalen utan hur vi agerar. För att nå framgångar i samverkan krävs det rätt värderingskultur inom hela organisationen. Värdering, arbetssätt och mål måste vara i harmoni och vi som företag måste skapa förutsättningar/förståelse för att våra medarbetare ska kunna arbeta enligt dem.

Vi kommer nå framgång och motgång på vägen men det viktiga förblir att vi har hjärtat på rätt ställe och att vår strävan hela tiden är att SP-Gruppens vision inte bara blir tomma ord.

Vår affärsidé

Bli en tongivande el-entreprenören inom samverkan och hållbarhet med fokus på större eller strategiska entreprenader.

Målsättning & Vision

Vi håller, för kunden, medarbetaren och samhället. När kund eller medarbetare väljer SP-Gruppen ska det vara ett av de hållbaraste besluten dem tar.

Vi vill skapa en plattform för både kunder, medarbetare och samhälle som håller över tid.

Medarbetare ska känna att vi är en stabil punkt i deras liv där de kan känna trygghet och möjlighet att utvecklas.

Samhället ska kunna räkna med att vi som företag håller oss i framkant när det gäller hållbarhet inom området vi verkar, för dagens och för kommande generationer.

 

Har du frågor och funderingar?

Hör av dig till oss! Vi finns här på plats och svarar på dina frågor.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.