Karriär

Vår viktigaste resurs är våra medarbetare, med deras kompetens utvecklas företaget. Vi fokuserar på att maximera kundnyttan, skapa idéer, drivkraft och viljan att driva och genomföra projekt.

Utveckla dig hos oss

Företagets medarbetare vill och kommer få utvecklas så de själva känner att de kan vara med och påverka sitt arbete, lösningar, utförandet mm. Synergieffekterna blir hög motivation och en stark vilja att ständigt förbättra sig.

Genom att delegera ansvar och befogenheter till själva arbetsplatsen tror vi på ett ökat engagemang som i sin tur skapar nya egna ideér, drivkrafter och viljan att genomföra projekten. Exempelvis har den ledande montören full insyn i de upphandlingar som gäller projektet, sköter tidplaner, avrop och samordningen på plats. Den ledande montören kommer också att ha ansvaret för arbetsplatsen, dess framdrift, skötsel av tidplaner, avrop och samordningen med andra arbetslag på arbetsplatsen.

Med våra medarbetares kompetens kommer vi utveckla oss själva, våra kunder och företaget mot målet att ”bli det bransch ledande företaget inom partnering entreprenader”.

Vi är nyfikna på dig!

För rätt person finns det gott om utvecklingsmöjligheter, så kontakta oss gärna för en dialog om lediga tjänster.

Kontakt för lediga tjänster:

Andreas Olsson, VD
andreas.olsson@sp-gruppen.se
076-799 01 71

Vi söker nya medarbetare

Just nu söker vi personal till våra kontor i Värmland, Örebro, Skövde & Göteborg samt Dalarna.

Lediga tjänster

Har du frågor och funderingar?

Hör av dig till oss! Vi finns här på plats och svarar på dina frågor.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.