Karriär

Vår viktigaste resurs är våra medarbetare, med deras kompetens utvecklas företaget. Vi fokuserar på att maximera kundnyttan, skapa idéer, drivkraft och viljan att driva och genomföra projekt.

Utvecklas hos oss

Vi är inget annat än våra medarbetaren och utvecklas du så utvecklas vi. Alla har sina styrkor och svagheter och med rätt laguppbyggnad kommer vi att komplettera varandra.

Ramen är satt men dess innehåll kan alltid revideras. Vi tror på korta beslut och kommunikationsvägar samt en öppenhet för att alla hos oss kan vara en del av att optimera vårt arbetssätt. Detta skapar hög motivation och en stark vilja att ständigt förändra till det bättre.

Genom att delegera ansvar och befogenheter till våra arbetsplatsen tror vi på ett ökat engagemang som i sin tur skapar nya idéer och drivkrafter. Exempelvis har den ledande montören full insyn i de upphandlingar som gäller för projektet och på så sätt få en bättre förståelse för att kunna leda mot projektmålen.

Med våra medarbetares kompetens kommer vi utveckla oss själva, våra kunder och företaget mot målet att ”Bli en tongivande el-entreprenören inom samverkan”.

Vi är nyfikna på dig!

För rätt person finns det gott om utvecklingsmöjligheter, så kontakta oss gärna spontant för en dialog om lediga tjänster.

Kontakt för spontanansökan:

Andreas Olsson, VD

andreas.olsson@sp-gruppen.se
076-799 01 71

Vi söker nya medarbetare

Vi söker kontinuerligt efter nya medarbetare i de områden vi verkar: Värmland, Örebro, Skaraborg, Småland, Göteborg, Dalarna, Mälardalen samt Stockholm.

Lediga tjänster

För rätt person finns det gott om utvecklingsmöjligheter. Hör gärna av dig för en dialog.

Har du frågor och funderingar?

Hör av dig till oss! Vi finns här på plats och svarar på dina frågor.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.