Karriär.

SP-Gruppens viktigaste resurs är våra medarbetare, med deras kompetens utvecklas företaget. Ansvaret på SP-Gruppens ägare är att se till så den kultur som vi jobbar utifrån följs och implementeras i företaget. Vår röda tråd i företaget ska kretsa kring att maximera kundnyttan, skapa idéer, drivkraft och viljan att driva och genomföra projekt.

Utveckla dig hos oss.

Företagets medarbetare vill och kommer få utvecklas så de själva känner att de kan vara med och påverka sitt arbete, lösningar, utförandet mm. Synergieffekterna blir hög motivation och en stark vilja att ständigt förbättra sig.

Genom att delegera ansvar och befogenheter till själva arbetsplatsen tror vi på ett ökat engagemang som i sin tur skapar nya egna ideér, drivkrafter och viljan att genomföra projekten. Exempelvis har den ledande montören full insyn i de upphandlingar som gäller projektet, sköter tidplaner, avrop och samordningen på plats. Den ledande montören kommer också att ha ansvaret för arbetsplatsen, dess framdrift, skötsel av tidplaner, avrop och samordningen med andra arbetslag på arbetsplatsen.

Med våra medarbetares kompetens kommer vi utveckla oss själva, våra kunder och företaget mot målet att ”bli det bransch ledande företaget inom partnering entreprenader”.

Vad våra medarbetare säger

”Jag vill jobba med drivna och roliga människor som vill någonstans med yrket och inte bara gå till jobbet 07-16, utan lära sig nya saker och utvecklas. SP-Gruppen har lyckats med bra kollegor som vill någonstans och det är kul”.

Fredrik Göransson, elektriker.

”Som ledande montör på arbetsplatsen är det roligt och utvecklande. Jag kom in i SP-Gruppen genom Roger och vet vad det är för folk. Det är ett bra gäng, där alla är likasinnade och kul att vara med i en firma  som är i expansionsstadiet”.

Christian Larsson, ledande montör ICA välsviken.

Vi söker nya medarbetare!

Just nu söker vi personal till våra kontor i Värmland, Örebro, Skövde & Göteborg samt Dalarna.

Vi är nyfikna på dig!

För rätt person finns det gott om utvecklingsmöjligheter, så kontakta oss gärna för en dialog om lediga tjänster.

Kontakt för lediga tjänster:

Roger Syverson, VD
roger@sp-gruppen.se
076-799 08 23

 

Kontakta oss gärna.

Vill du jobba på ett ärligt partnering företag på riktigt? Våra avsikter att vara helt öppna med allt inom upphandlingar och inköp. Grundfundamentet är att leva på bra levererade tjänster och upplevelser, genom medarbetare som är öppna, ärliga och älskar att driva dina projekt så kostnadseffektivt som möjligt.