Följ våra projekt och vårt proffsteam.

Här visar vi stolt upp alla projekt och allt arbete som våra duktiga hantverkare gör varje dag. Det är våra medarbetare som gör att vi ständigt utvecklar oss själva och våra kunder – med målet att ”bli det branschledande företaget inom partneringentreprenad”.

På gång i våra projekt:

VI SÖKER ELEKTRIKER I KARLSTAD! 🙌
Vi söker dig som vill arbeta som elektriker på en spännande arbetsplats i Karlstad. Hos oss på SP-gruppen får du möjlighet att vara med och bygga vårt lag.

Är det dig vi söker eller vet du någon som skulle passa för tjänsten? Tagga och dela gärna! Läs mer om tjänsten på vår webb! Länk i profil ➡

https://www.sp-gruppen.se/elektriker-karlstad/

#spgruppen #nyttjobb #elektriker #karlstad #värmland #framtid #ledigatjänster
...

26 0

Ännu ett nytt kul projekt! 🙌 Vi på SP-gruppen kommer att genomföra el- och teleinstallationerna när Praktiska Gymnasiet i Karlstad utökar och anpassar sina lokaler. Tack för förtroendet Hus & Bygg och Helmia Fastigheter! 😀
👉👉Länk i vår profil!

https://www.sp-gruppen.se/el-och-teleinstallationer-pa-praktiska-gymnasiet-karlstad/

@praktiskakarlstad @helmiabil
#spgruppen #elochteleinstallationer #elinstallation #teleinstallation
...

35 1

Nytt projekt på gång! 🙌 Eskilstuna Kommunfastigheter AB och ByggDialog AB har handlat upp SP-gruppen och vi är väldigt tacksamma för att vi fått förtroendet. Vi kommer att bidra som el-och tele-entreprenör för en omfattande om- och tillbyggnation av Internationella Engelska Skolan. Läs mer på vår webb!
👉👉 Länk i profil!

@byggdialog_ab #spgruppen #elochteleinstallationer #partnering #partneringentreprenad
...

40 2

God Jul och ett Gott Nytt År önskar vi på SP-gruppen!✨💫 Vi vill tacka alla våra kunder, medarbetare och samarbetspartners för ett gott samarbete och vi ser fram emot nästa år!

#spgruppen #godjul2020
...

41 0

El- och teleinstallationer i 53 studentlägenheter, Örebro!
Vi på SP-gruppen är väldigt glada över att få förtroendet att leverera el- och teleinstallationer till detta spännande projekt! Vi har blivit anlitade av @lindesbergs_bygg_ab i samband med att ÖBO rot-renoverar på Studentgatan i Örebro.😀🙌
#spgruppen #elochteleinstallationer
...

36 0

Ny avdelningschef i Göteborg! 🙌
Vi välkomnar Jonas Hohensee som går in i rollen som avdelningschef i Göteborg. Ett tillskott som kommer att stärka vår organisation med mycket kompetens. Välkommen!
👉👉Länk till inlägg i vår profil.
#spgruppen
...

32 0

Vi behöver dig i Skövde! 🙌
Just nu söker vi Entreprenadselektriker och Serviceelektriker i Skövde med Skaraborg som arbetsområde. Vi erbjuder en spännande arbetsplats där du kommer få vara med i utvecklingsarbetet och påverka ditt arbete, lösningar, utförandet med mera. Är det dig vi söker eller vet du någon som skulle passa för tjänsten? Skicka in din ansökan redan idag! 😊
Vill du läsa mer? 👉Länk i profil!

#ledigajobb #ledigajobbskövde #entreprenadselektriker #serviceelektriker #spgruppen
...

25 0

Spännande projekt på gång! 🤩 Vi har blivit anlitade av Consto för att utföra el- och teleinstallationer i ett lägenhetsprojekt i Örebro. 😊👌 De 120 lägenheterna är anpassade efter de som vill bo litet mindre och förhoppningen är att det framförallt ska attrahera en yngre målgrupp.
👉👉Läs mer på vår webb!

#spgruppen #elinstallation #teleinstallation
...

28 0

Vi på SP-gruppen har glädjen att meddela att vi blivit upphandlade att utföra El och Styr för fastighet samt process vid utbyggnation av Ransby avloppsreningsverk.🙌 @byggdialog_ab är totalentreprenör och Torsby kommun är slutkund. 🤩 👉Läs mer på vår webb!
#spgruppen #partnering #partneringentreprenad #ransby
...

30 0

För att kunna hjälpa våra kunder mer effektivt har nu SP-Gruppen startat upp Elservice i Skaraborg! 😄🙌 Välkommen att kontakta oss!
#elservice #spgruppen #partnering #partneringentreprenad
...

45 0

Anlita ett ärligt partnering företag!

Vi maximerar kundnyttan- inte vår egen vinst! Våra avsikter är att vara helt öppna med allt inom upphandlingar och inköp. Grundfundamentet är att leva på bra levererade tjänster och upplevelser, genom medarbetare som är öppna, ärliga och älskar att driva dina projekt så kostnadseffektivt som möjligt.