Projektledare Mellansverige.

SP-Gruppens viktigaste resurs är våra medarbetare, med deras kompetens utvecklas företaget. Ansvaret på SP-Gruppens ägare är att se till så den kultur som vi jobbar utifrån följs och implementeras i företaget. Vår röda tråd i företaget ska kretsa kring att maximera kundnyttan, skapa idéer, drivkraft och viljan att driva och genomföra projekt.

Vi söker Projektledare, Mellansverige

Vi behöver förstärka vårt team där vi erbjuder en spännande arbetsplats. Vårt verksamhets fokus ligger i Mellansverige och vi har blivit anlitade till flertal projekt i Stockholm, Mälardalen, Småland, Dalarna och Västragötaland.
Kontakta oss för mer information.

Kvalifikationer
Vi söker dig med bevisad erfarenhet av att driva entreprenadprojekt med goda resultat. Du har relevant teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet från elbranschen.

För att trivas i rollen som projektledare krävs det att du har förmåga att samarbeta och skapa goda relationer med såväl kunder och leverantörer som medarbetare och kollegor. Du har ordning och reda i dina projekt samt är mål- och resultatinriktad.

Krav för tjänsten är följande:

  • Inneha B-körkort
  • Dokumenterad erfarenhet som projektledare

Anställningens omfattning
Anställning är heltid tillsvidare och lön enligt överenskommelse.
Ansökningar kommer granskas löpande.

Vill du veta mer?
Hör gärna av dig till oss om du har frågor om tjänsten.

Kontakta
Per-Erik Gundersen, Områdeschef
Tel: 076-799 34 08
Ansökan skickas till per-erik.gundersen@sp-gruppen.se.

Alternativt

Magnus Svensson, Områdeschef
Tel: 076-799 08 01
Mail: magnus.svensson@sp-gruppen.se

Andreas Olsson, Vice VD
Tel: 076-799 01 71
Mail: andreas.olsson@sp-gruppen.se

Välkommen med din ansökan! 

 

projektledare mellansverige

Anlita ett ärligt partnering företag!

Vi maximerar kundnyttan- inte vår egen vinst! Våra avsikter är att vara helt öppna med allt inom upphandlingar och inköp. Grundfundamentet är att leva på bra levererade tjänster och upplevelser, genom medarbetare som är öppna, ärliga och älskar att driva dina projekt så kostnadseffektivt som möjligt.