Aktuellt och nyheter

Följ oss gärna och läs om aktuella händelser, nyheter, intressanta artiklar och ett och annat blogginlägg.

Vi fortsätter att växa!

Vi fortsätter att växa!

Vi har flera stora projekt på gång och söker efter duktiga personer med eget driv och positiv inställning. Hos oss finns det stora möjligheter att utvecklas och du blir en del i ett starkt och sammansvetsat gäng.

Vägbelysning av ny vägsträcka på E16

Vägbelysning av ny vägsträcka på E16

Som del i ombyggnationen och upprustningen av E16 mellan Dala Järna och Vansbro, har NRC Groups helägda dotterbolag Segermo Entreprenad valt SP-Gruppen för att utföra vägbelysning på den nya vägsträckan mellan Vansbro och Hulån.

Värmlandsmodellen för partnering

Värmlandsmodellen för partnering

Vårt företag SP-Gruppen är ett elinstallationsföretag som enbart arbetar med partneringentreprenader. Vi startade för ungefär ett år sedan och är inne i en kraftig tillväxtfas vilket är ett bevis för att vår affärsmodell håller och att vi kan jobba på ett sätt som vi kan stå för.

Johanneberg Science Park etapp 2

Johanneberg Science Park etapp 2

I början av juni startade bygget av Johanneberg Science Park etapp 2 (JSP2) i Göteborg. JSP2 kommer att bli en 10 600 kvadratmeter stor kontors- och forskningsbyggnad som blir en samverkansmiljö där hyresgäster och partners deltar i utvecklings- och innovationsprojekt. Byggherre är Akademiska hus, entreprenör är Byggdialog AB och vi på SP-gruppen är Elentreprenör.