Vi söker personal i Skövde med Skaraborg som arbetsområde.

SP-Gruppens viktigaste resurs är våra medarbetare, med deras kompetens utvecklas företaget. Ansvaret på SP-Gruppens ägare är att se till så den kultur som vi jobbar utifrån följs och implementeras i företaget. Vår röda tråd i företaget ska kretsa kring att maximera kundnyttan, skapa idéer, drivkraft och viljan att driva och genomföra projekt.

Entreprenadselektriker och serviceelektriker

Vi söker dig som vill arbeta som elektriker här i Skövde. Vi erbjuder en spännande arbetsplats där du får möjlighet att vara med från början och bygga upp en bra arbetsplats.

  • Skövde med Skaraborg som arbetsområde

Du kommer att få vara med i utvecklingsarbetet och påverka ditt arbete, lösningar, utförandet med mera. Synergieffekterna blir hög motivation och en stark vilja att ständigt förbättra sig.

Kvalifikationer
För att lyckas väl i din roll hos oss tror vi att du är en social person trivs att arbeta både självständigt och i grupp. Vi ser gärna att du är serviceinriktad och vill göra ditt bästa för att lösa kundernas behov. Som person är du även flexibel och lösningsfokuserad.
Mervärde om du har en LM erfarenhet.

Krav för tjänsten är följande:

  • Inneha B-körkort
  • Inneha yrkescertifikat från ECY
  • Erfarenhet av att arbeta som elektriker
  • Du har förmågan att kunna läsa ritningar och el-scheman

Anställningens omfattning
Anställning är heltid tillsvidare och lön enligt överenskommelse.
Ansökningar kommer granskas löpande.

Vill du veta mer?
Hör gärna av dig till oss om du har frågor om tjänsten.
Kontakta Henrik Thorold, 076-799 01 70.
Ansökan skickas till henrik.thorold@sp-gruppen.se.

Välkommen med din ansökan! 

 

Anlita ett ärligt partnering företag!

Vi maximerar kundnyttan- inte vår egen vinst! Våra avsikter är att vara helt öppna med allt inom upphandlingar och inköp. Grundfundamentet är att leva på bra levererade tjänster och upplevelser, genom medarbetare som är öppna, ärliga och älskar att driva dina projekt så kostnadseffektivt som möjligt.